Tipsa om nyhet!

har namnsdag

Läsartips

Nyhetsnotiser

Lokalnyheter

Reportage

Aktualiteter

INNEHÅLL

Lokaltidningen
Östernärkebladet
- Startsida -

Föreningsnytt

Kyrkoaktuellt

Företagsnyheter

Arrangemang

Läst & Länkat

Trafikinfo

Samhällsinfo

Områdesnämnd

Partipolitik

Upp till 18

Skolprojekt

Turism & Fritid

Kultur & Nöje

Sport & Idrott

Resultatbörs

Kåserier

Krönikor

Familjenytt

Insändare

Surftips

Veckans bild

Bloggportal

Tipsa om nyhet!

Skriv en artikel!

Om denna sida

Copyright

Bildförsäljning

Annonsera

Samarbeten

Kontakta oss

Sök i artiklar


Kalender

Till portalen!Användarnamn:


Lösenord:
Info till föreningar, organisationer och andra

Skriv din egen artikel!

Tillsammans bygger vi i Östernärke upp denna lokala webtidning och alla kan vara med.

Grundidéen är att läsare var och en bidrar med sina egna artiklar i ett slags gemensamt grupparbete.

Alla har en nyhet, alla har nåt litet eller stort att berätta och då är vår lokala nättidning Östernärkebladet, den rätta platsen där alla nyheterna finns samlade.

Föreningar, organisationer och företag kan utse en redaktör som ansvarar för publicering av material. Till sin hjälp får denne tillgång till ett personligt lösenordsskyddat artikelverktyg för att skriva, bereda och sända in färdiga artiklar tillsammans med bilder.

Lokalreportrar i hela Östernärke är något av en önskedröm, så du som känner att just din ort eller samhälle är dåligt representerat är extra välkommen att höra av dig om du gillar att skriva och vill berätta om händelser i dina hemtrakter. Här finns läsarna!
(Ca 4000-5000 unika besökare varje månad.)

Skicka ett mail till info@osternarkebladet.se och anmäl ert intresse. Det är helt gratis att medverka!

Det är bästa är om alla hjälper till och skriver och uppdaterar efter eget intresse eftersom vi som jobbar i redaktionen är en liten grupp som gör detta på hobbybasis - och då kan vi inte hinna med att bevaka och skriva om allt som händer och sker.

Alla skribenter bestämmer själv hur mycket och hur ofta man vill skriva något. När vi är riktigt många som drar sitt lilla strå till stacken så blir det till slut rejält med ny läsning varje dag från alla delar av Östernärke!

Alla läsare kan via vanlig mail sända in sina artiklar och bilder till adressen artikel@osternarkebladet.se. För att det skall gå snabbt och enkelt att bearbeta materialet är det viktigt att all text skrivs eller klistras in direkt i mailet (inte som bifogade wordfiler) samt att bilder bifogas som "bifogade filer". Rekommenderat miniformat på bilder är 400x296 pixlar vid 72 dpi. Ange alltid fotografens namn, annars publiceras inte bilden.

Läsare som vill tipsa om något ­- litet eller stort kan sända in sitt tips till nyhet@osternarkebladet.se. Ju utförligare du beskriver ditt tips desto bättre. Tänk på att vi kan behöva ta kontakt med folk, skicka ut fotograf eller granska källor och fakta, så bifoga gärna telefonnummer eller mailadresser till kontaktpersoner.

Adressen nyhet@osternarkebladet.se skall endast användas för nyhetstips. Mail till denna adress vidarebefordras till samtliga medlemmar i redaktionen, undvik om möjligt att använda denna vid ärenden av allmän karaktär.

Flitiga läsare som skriver många artiklar kan få tillgång till artikelverktyget (detta är gratis) för att underlätta skrivandet. Sänd ett mail till info@osternarkebladet.se. Berätta lite om dig själv och vad du är bra på. Börja gärna med att sända in ett antal artiklar så vi ser att du behöver tillgång till artikelverktyget för att underlätta ditt skrivande.

Läsare som vill sända in kalendertips kan sända in detta tips till kalender@osternarkebladet.se. Ju utförligare du beskriver aktivteten, desto bättre. Bifoga telefonnummer eller mailadresser så vi kan kolla upp aktiviteter om vi misstänker att det är något lurt med dessa.

Tipsa om Lokala länkar dvs websidor med lokal anknytning, om Östernärke, av en Östernärking eller med en Östernärking. Maila till lokalalankar@osternarkebladet.se.

Skriv du också!

Direktlänkar:
- Publiceringsregler
- Login till artikelverktyg - Tipsa om nyhet!

jenneboradio is on Mixlr

Om cookies
Om Östernärkeportalen
Ansvarig utgivare: Bengt Bronner
Information om bildköp
Länka gärna till Östernärkeportalen!


Tips om hemsida utanför Östernärke: surftips@osternarkeportalen.se
Material till artiklar för publicering: artikel@osternarkebladet.se
Allmänna administrativa ärenden: info@osternarkebladet.se
Tips om lokal hemsida: lokalalankar@osternarkebladet.se
Nyhetstips till redaktionen: tips@osternarkebladet.se

Allt material på denna sida skyddas av Lagen om upphovsrätt. Alla rättigheter förbehålles © 2004-2010